maanantai 13. syyskuuta 2010

Sanna aka Dr. Phil aka Shakira in your service

Joo, oli taas aika ihana viikonloppu. Tiedossa ois mahdollisimman lyhyt raportti ja runsahasti kuvia. Penkeistä kiinni pannaan tuulemaan!

Lauantaina menin siis Steffin luokse, mistä lähdettiin metsästämään mulle asusteita illaksi. Mun piti löytää koruja, kengät ja laukku, kaikki mielellään mahdollisimman täydellisinä. Kerrankin näin tapahtui:

Photobucket
Pikkulaukku 30 £, Accessorize, ballerinat 19,99 £, BANK ja rannekorut 2,99 £ jostain.
Kuva on maailman surkein, anteeksi :(


Sitten mentiin The Bullringin ulkopuolelle New Streetille ja Victoria Squarelle katsastamaan Arts festivalin tapahtumia. Tarjolla oli livemusiikkia, tanssiesityksiä, erilaisia kojuja täynnä käsitöitä ja what not. Erittäin toimiva ja elävä juttu, tykkäsin tosi paljon! Tämän päivän saaliina oli Steffille koru, miljoonia lentolehtisiä sekä ilmaisliput salsailtaan (can't wait!!!!).

Photobucket
Aika masentava nimi kadulle, eh?

Photobucket
Turistikuva

Photobucket
Simply divas!

Photobucket



Photobucket

Photobucket

Illalla suunnattiin suuremmalla köörillä Broad Streetille, joka on täynnä clubeja, pubeja ja baareja. Kadut tulvi ihmisiä, musiikkia ja elämää. Oli upeaa kokea jotain semmoista.

Photobucket
The Gatecrasher

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Kerronpa teille, että vaikka kuvissa saattaa näyttää, että me nautitaan täysillä, niin meininki ei ollu tommonen koko aikaa. Musiikki oli paskaa ja sitä soitettiin ihan liian kovaa. Kuulin koko pitkän illan aikana ainoastaan kolme tuttua biisiä, joista yks soitettiin kahteen kertaan, kaikki muu oli yhtä ja samaa sheissea laimealla ja muuntumattomalla saksofonilla höystettynä. Ei muuten lainkaan hyvä. Sisäänpääsykin oli 10 £, narikka puoltoista. Olo on lievästi sanottuna riistetty...

Onneks illan pelasti upea seura ja jälleen kerran kivat muukalaiset, nimittäin juututtiin juttelemaan Steffin kans kahdelle aika kivalle miekkoselle pitkäksi toviksi ja päädyttiin jakamaan taksi niiden kanssa. Illan saaliina halaus ja kasapäin kohteliaisuuksia... puhelinnumerolla ja tekstiviestillä höystettynä! (;

Sitten koitti laiska sunnuntai. Herättiin puolen päivän aikoihin, suunniteltiin menevämme keskustaan Arts Festivalia katsastamaan, missattiin bussi, tsekattiin yks bändi ja salsaesitys kera Smarties McFlurryjen.

Photobucket

Näin!

Koitan tässä lähipäivinä kehitellä pienen postauksen kaikille teille, jotka haluatte tietää lisää au pair -työskentelystä sekä kuulla pieniä hyödyllisiä vinkkejä. Olkaa langoilla ja laittakaa mulle jotain kysymyksiä vaikka etukäteen, jos jostain erityisestä haluaisitte tietää, vastaan mielelläni. :)

3 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Poikia!! Tää vaatii lisäinformaatioo, asap :D

Milla kirjoitti...

Hei mull olis yks kysymys...





PALJO KELLOO!?!

Sanna kirjoitti...

Anne: juju, heti kun kuviot selvenee, tää soppa sakenee ihan kivaa tahtia ja sattumiakin löytyy..! ;D

Milla: HEI!!!!!!!!!!!!1 HEII!!!!!1 SE ON TÄÄLLÄ KAKS TUNTIA VÄHEMMÄN KO SIELÄ!!!!!!!! OLE HYVÄ VAA!!