maanantai 27. syyskuuta 2010

Katedraali vs. katumuoti

Raportinpoikasta viikonlopusta:

Lauantai-aamuna hostit nakkas mut Lichfieldin rautatieasemalle. Koska päivä oli niin nuori, mä menin kierteleen ympäri kaupunkia. Lichfield ei oo iso mut se on sitäkin söpömpi ja siellä on kaunis kirkko ja katedraali.

Photobucket
Lichfield Cathedral

Tuo katedraali oli niin mielettömän kaunis. Outoa oli vain se, että siellä sisällä oli monta opastustaulua sekä pieni putiikki, jotka teki paikasta kauheen kaupallisen... ja sit valokuvaamista varten piti ostaa semmonen kahen punnan lupa mut hei, mullahan on massia!

Photobucket

Photobucket


Lichfieldistä suuntasin sitten Steffin luo Hall Greenin aseman kautta Moseleyhyn. Tyttöjen kans oli sikahauskaa, sillä me valittiin tällä kertaa oikeat pubit. The Sun on the Hill oli jälleen kerran unelmien täyttymys, siellä soi taas hyvä musiikki (ei ollut tuttua, mutta hyvää se oli silti) ja hinnat oli kohdillaan. Sitten me suunnattiin nenät Broad Streetille ja päädyttiin OhVelvetiin, joka oli meluisa, halpa ja iloinen mesta. Yks muija oli vaan tooooosi tyly, ku pyysin sitä päästään mut ohi niin se sanoi et "You go 'round" ja asettui mun tielle vähän leveemmin. Simply divas... jos mulla olis paha temperamentti, siitä ois tullu semmonen upea kissatappelu. "BITCH!!"

Musta ei oo yhtään julkaisukelpoista kuvaa koko viikonlopulta, vaikka mulla oli ihanat vaatteet (tuntui ja näytti kivalta) ja hyvä kampaus. Otsikko kuitenki lupas uskontoa ja muotia... no, here you have it:

Photobucket

Ja mä luulin että mun hame on lyhyt... Mut joo, tässä teille muotia suoraan Broad Streetiltä! Kaikki nähtävillä pe ja la, ehkä myös su. Ja tosiaan, kun sanon kaikki, niin tarkotan kans et kaikki.

Sunnuntai oli leppoisa, katottiin Vivin ja Steffin kans The Hangover. Meinasin kuolla nauruun, se oli niin loistava leffa ja sai krabbeunihiekat karisemaan silmistä erittäin tehokkaasti! :D Sit katsottiin semmosta brittisarjaa ku The Inbetweeners, mikä on ihan helmisarja. Tuleeko sitä Suomen telkkarissa vielä? Jos tulee niin tsekatkaa ihmeessä, kyseessä on neljän epäonnistuneen nörttipojan kohellusta. Noloa ja naurettavaa, arvosteluissa sanotaan et tää on Anti-Skins... Tykkäsin, koska huumori on parasta vahingonilolla höystettynä n___n

Muuten, opin uuden sanan kun katsottiin ANTM:ää. Se on smize eli smile with the eyes. Håhå, tuo oli niin hyvä vitsi illan aikana, oli hauskaa ottaa kuvia ja olla ihan smize! Varmaan sen ja yhen kahen kolmen tequilan takia jokainen kuva on enemmän tai vähemmän kamala.... :DDD

Mut hei, hyvät viikonaloitukset kaikille, pahin on jo ohi ja viikonloppuun enää kolme päivää!

2 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Edes mun horomekot ei oo noin lyhyitä, ja ne on kuitenki AIKA miniminiminejä välillä :D Hyi kauhee...

Sanna kirjoitti...

Joo, ja tuo ei oo vielä edes paha. Pyllyjäkin näkyy!