sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Kovaakin kovempi sunnuntaikoveri

Tänään on sunnuntai ja oon nautiskellut siitä nukkumalla pitkään, juomalla teetä ja soittamalla kitaraa kaaaaauan. Ja dataamalla, tottakai.

Mua inspiroi kamalasti yks video tuolta juutuubista. Siinä Pink Floydin Roger Waters esittää Floidin Mother-kappaleen uudella tavalla: Sinead O'Connor hoitaa laulun hemmetin upeasti. En ollut aiemmin kuullut naisen laulavan tota laulua, ja se kuulosti niin vastustamattoman hyvältä, että päätin koveroida sen ja jakaa kanssanne näin sunnuntain kunniaksi. Mitä tykkäätte? :) Kritiikki, kehut ja kaikki muu erittäin sallittua ja tervetullutta!

6 kommenttia:

NELLI kirjoitti...

sulla on ihan älyttömän mahtava ääni ettei oo tosikaan ! ihanaa

Sanna kirjoitti...

Tusen tackar, Nelli! :)

Mimi kirjoitti...

OI!!! <3
Huomasin tän vasta nyt kun lueskelin blogias taaksepäin. Sähän oot hyvä laulamaan! Ootko harrastanu pitkään?

Sanna kirjoitti...

Kiitos, Mimi! Oon laulanu varmaan aina, heti Disneyn prinsessojen ynnä muiden mukana... Laulutunneilla kävin lukioaikoina yhteensä puoli vuotta ja nykyään omaksi ilokseni laulan :)

Mimi kirjoitti...

Mäkin olen laulanut aina, mutta peruskouluaikaisia laulujuttuja enempää en julkisesti. Ois mahtavaa käydä laulutunneilla, mutta sellainen taitaa olla aika hintavaa... en kyllä ole kovin paljoa katsellut.
Ja semmoinen kiva juttu on kans kuin ujous! Pläh.

Mutta sulla on kyllä mielettömän hyvä lauluääni. Et oo mitään bändiä koittanut pistää pystyyn?

Sanna kirjoitti...

Jep, laulutunnit on helkkarin kalliita... ketuttaa näin opiskelijana, koska niin ihanaa harrastusta ois mahtavaa jatkaa.

Bändiä en ole pystyyn pistänyt, haluttais kyllä. Tosin mun taidottomuus teorian osalla jarruttaa ja pelkään, etten kuitenkaan osaa tarpeeksi. Muut tuntuu tietävän aina enemmän ja koen olevani siten vain jarruna.

Ja kuule, ujoudesta pääsee yli! Laula ensin henkilölle, johon luotat: tarvitset "turvallisen" ilmapiirin, hyväksyntää ja rehellistä palautetta kehittyäksesi. Se voi olla kanssaeläjä ja ehkä jonain päivänä vaikka se oma laulun ope :)