tiistai 21. syyskuuta 2010

Kultaisia neuvoja au pairiksi haluaville part 2

Jatkukoon tämä neuvojen jakaminen...

Kultaisia neuvoja au pairiksi haluavalle

Kun suunnitelmat alkavat olla terävästi hahmoteltuina, suosittelen tekemään seuraavasti:

Neuvo numero 3: säästä rahaa niin paljon kuin mahdollista. Tarvitset sitä ehkäpä matkalippuihin päästäksesi isäntäperheen luo, sillä kaikki isäntäperheet eivät tarjoa lippuja. Rahaa menee takuuvarmasti myös shoppailuun ynnä muuhun vapaa-ajan touhuun, kuten harrastuksiin sun muihin.

Itselläni oli ihan kivasti massia kesätöiden ja lakkiaisten jäljiltä, mutta jostain ihmeen syystä mun rahat hupenee uhkaavalla tahdilla... pitäis jättää vissii kaikki Gatecrasherin kaltaiset riistopaikat käymättä. Mutta Lontooseen mennään kanssa Elisan, ja kunhan Fanni tulee tänne myös niin tiiossa ois semmonen yhen yön reissu Glasgowiin (miten tuo kirjotetaan oikein, Glasgow'hon vai tolleen??). Jouluksi en pääse kotiin, mutta ei se mitään, kunhan keväällä sitte pääsen turvallisesti kotiin niin se riittää.

GC:stä vielä sen verran, että mun host granny näytti mulle muuten lehtileikkeen, jossa Gatecrasher oli äänestetty B'hamin parhaaksi klubiksi. Sanoisinko että paskan marjat, ne arvostelijat on ollu liian hyvissä viinoissa siellä. Ihan surku paikka mun mielestä, sanon vaan vielä kerran - tai vaikka viis!!!

Ja niistä sunnuntain treffeistä sen verran, että niitä ei ikinä tullut. Eikä haittaa muuten tippaakaan :DDD

Ei kommentteja: