tiistai 21. syyskuuta 2010

My awesome things

Kesällä törmäsin Ian kautta 1000 awesome thingsin, ja ihastuin tähän hommaan. Jokaisen entryn lopussa tajusin, miten hemmetin awesomeja nuo jutut todella ovat. Aloin väistämättä myös miettiä vähän mun omia awesomeja.

Kai ootte katsoneet Amelien? No jos ette, niin tärkeimpien henkilöiden esittelyn kohdalla kerrottiin asioita, joista he pitivät ja joita he inhosivat. Mun awesomet ovat siis semmosia, että jos olisin Ameliessa, jotkut näistä saatettaisiin mainita mun esittelyssäni.


My awesomes

Vesipisaroiden liike auton ikkunoissa. Se, miten ne menevät alaspäin, sulautuvat, katoavat. Oon ihaillu tätä suunnilleen koko pienen ikäni. Kaikkein kivointa on katsoa sitä, kun kaksi pisaraa kohtaa ja niistä tulee isompi pisara. Ja se, miten niistä isoista pisaroista jää jälkeen pikkupikkupisaroita, jotka jatkaa taas matkaa...



Se, kun moottorijarrutus onnistuu. Mulla ei ennen autokoulun kakkosvaiheen arvioivaa ajoa ollu hajuakaan moottorijarrutuksesta, enkä osaa sitä vieläkään idioottivarmasti. Mutta se fiilis ku se onnistuu... pure awesomeness.

Vastasheivattujen säärien tuntu on upea. Kaiken kruunaa vielä kosteusvoide ja a vot!

Suklaa. (Kokeilin hypettää tätä jotenki nerokkaasti, mutta en pystyny.)


Semmonen hetki, kun voisit suudella jotakuta, muttet kuitenkaan uskalla. Kun katsotaan silmiin, alkaa hymyilyttää ja päässä kuuluu että "nyt" mutta ei sitten kuitenkaan vielä... KIAI!! Kun aattelenkin tommosia niin tulee ninjanyrkkiliikkeitä.

Musta on toisinaan rentouttavaa kuunnella musiikkia ennen nukkumaanmenoa. Ihaninta on kuitenkin herätä yhtäkkiä musiikin sointiin ja sitten tarkastaa, kuinka monen biisin ajan on nukkunut.

Se, kun unelmat toteutuu.
Sori nyt vaan kun hehkutan, mutta mulla on käynyt aika moni unelma toteen viime aikoina. Tuntuu hassulta, kun haluttais nipistää itseään, kun ne unelmat on niin upeita ja ah, niin tosia.



Upeaa juhlapäivää kaikille ja kaikkea hyvää tulevalle vuodelle! ♥

P.S. Aloitin tän merkinnän kirjottamisen 21.9.2010. Meni kauan keksiä ne kaikkein makeimmat jutut. :))

Ei kommentteja: