sunnuntai 5. syyskuuta 2010

JEE!!

Mulla oli ihan mielettömän kiva päivä tänään ja oon niin mahdottoman innoissani!!!! :D Kävin tänään shoppailemassa Birminghamissa ja sain mooonta uutta kaveria. Oli niin mahtavaa viettää aikaa niin monen mukavan suunnilleen omanikäisen tytön seurassa. Ootan tosi innolla ens lauantaita, tiedossa ois clubi-ilta näiden samojen neitokaisten kanssa... (;

Lisää joskus ku on aikaa. Tämä onnellinen ja väsynyt likka avasi juuri ikäväsuklaalevyn ihan vaan siksi kun halutti "juhlistaa" tätä ikimuistoista päivää ja vähän herkutella katsoessani Suomen Dancea. Mitä muuten tykkäätte Dancesta? Musta se on huippu, kerrankin jotain tasokasta!

Unia! :)

1 kommentti:

Anne kirjoitti...

Laitan vielä tänne tän saman kysymyksen mitä kyselin omassa kommenttiboksissa jos et sieltä sitä nää :)

Millanen pohja sulla on lasten kansssa puuhailusta? Mua pelottaa että saan ekan päivän jälkeen kenkää ku en oo sellanen moderni Maija Poppanen et keksisin koko ajan kivaa ja kehittävää tekemistä vaikka tykkäänki lapsista :D Tuntuu et yhen tai kaks päivää selvii ihan hyvin, mut pitääks kokoajan olla sellanen supervaihde päällä ettei hetkekskään tuu tylsää lapsilla?

Haluuko perheet jonku pedagokiikan ihmeidentekijän jolla pää pursuaa lastenlauluja ja kivoja askarteluohjeita, jonka kanssa lapsilla ei koskaan oo huonoa hetkeä, joka opettaa pikku kullanmuruille aakkoset takaperin ja ydinfysiikan perusteet? :D APUA.