torstai 8. heinäkuuta 2010

Sussa on jotain itämaista, kun tanssit niinku kameli

Tä? Oliko hyvä päivä eilen oliko? No oli! Syötiin Anriikan parvekkeella mehevät aamupalat ja suunnattiin Millan luo syntymäpäiväkutsuille. Sitten kaupunkiin ja lopulta Snooker Timeen kattomaan Saksa-Espanja -peliä. Eihän se meissä juuri mitään herättänyt, mitä nyt Anriikka puhui saksaa toverinsa kanssa. Katsottuamme pelin met suuntasimme karaokepaikkoihin, jotta Dannya olisivat saaneet laulaa, mutta minkäs teet, kun Seitsemän kertaa seitsemän ei löydy karaokelevyltä...

...no otat ghetto blasteris mukaan ja menet puistoon tanssimaan sitä Dannya!! Siellä meni cleanersit sekä meidän uus koreografia, joka on muuten laitettu nelosen Dance-sivustolle. Klikkailkaas itsenne tuonne, etsikää video nimellä Ansku ja Sanna ja laittakaa täydet tähdet ;o

Että tämmöstä. Voin kertoa, että ghetto blaster aiheuttaa hilpeyttä ja iloisia hymyjä vastaantulijoiden kasvoilla, kunhan musiikki on valittu oikein. Aurinkoo kaikille! :)))

Harmi, että se ghetto blaster meni kolahtamaan katukivetykseen... nyt se ei soita enää levyjä, mutta radio on voimissaan.

19 - A song from your favorite album



Sen verran pitkä biisi tämä Echoes, että se menee kolmessa osassa. Tässä eka, etsi sieltä juutuubista lisää jos tahdot kuulla kokonaan :)

20 - A song that you listen to when you're angry

Mää en oo oikeen ikinä angry ja jos olisin, en kuuntelis siihen luultavasti mitään biisiä lievittääkseni tai käsitelläkseni koko asiaa. Niin tai sitte "Kumpi oli ensin: Danny vai angry?"

Ei kommentteja: