perjantai 9. heinäkuuta 2010

Kotimaalla

Tässä jokunen hetki sitten rantauduin kotoni kamaralle. Ensitöikseni otin tietty kameran ja juoksin koneelle tarkastelemaan kuvasaalista laajemmasta näkökulmasta. Revähdyksistä ja musuta selvittyäni raakkasin parhaimmistoa ja jaan ne nyt teidän kanssanne!


Eka päivänä oli tosi kuuma ja met tanssittiin ja otettiin videota. Disco matadorin olette ehkä Herran armosta jo nähneet, tässä on vielä hiihtoliike:



Toka päivän meininkejä:

Photobucket
Ihanat dahliat kaupungintalon edustalla

Photobucket

Photobucket
Ajeltiin kohti Snooker Timea kattoon sitä peliä, huomatkaa mun lemmikki olallain

Photobucket
Pistettiin tanssiksi

Photobucket

Photobucket

Kolmantena päivänä mentiin puistoon ottaan vähän arskaa ja jammaileen.

Photobucket

Tosiaan, puistossa met päätimme Anskun kanssa siirtyä keskustaan soittelemaan. En ollut ikinä ennen moista tehnyt, joten pidettiin Anskun kanssa tavoitteena 3 € tunnissa. Ylitettiin tavoite kuitenkin kympillä, ja tunnin jälkeen lähdettiin onnellisina S-marketin karkkihyllyille seikkailemaan.

Tuo oli aivan mahtavaa hommaa: aurinko paistaa, jammailu on hauskaa ja ihmiset tykkäs. Ens kerralla päätettiin Anskun kans tienata sushirahat, koska meillä on ollu takaraivossa ajatus kauppahallin sushibaarista jo jonkin aikaa.

Tämän päivän haasteeseen löysin kaks kivaa biisiä, jota satun kuuntelemaan jonkinlaisissa blisseissä:





Vähän nolo tuo, että SMG soitti playbackina, en tykkää.. :/

Nyt on aika mennä treenaamaan huomisen hääkeikan biisejä ja valmistautua huomiseen, sillä huominen päivä tulee olemaan yhtä juhlaa! Bai bai, pitäkää hauskaa :)))

Ei kommentteja: