tiistai 6. heinäkuuta 2010

Oulun maalla

Jep, otsikko kertoo teille aika hyvin mun tän hetken koordinaatit. Matka tänne oli aivan hillitön: kuunneltiin Anriikan kans KISSin Lick it up -levyä ja "laulettiin" mukana ku mitkäkin hullut. Joo ja huudeltiin pojille liikenneympyrässä, miten "God created rock 'n' roll". Eikkö nii.

Kauppareissulla haettiin meidän Ghetto blasteriin (= Philipsin 10 € mankka alekorista) paristot, ja heti kun saatiin homma pelittään niin eiköhän laitettu Jukka Poikaa soimahan. Kyllä, laulettiin koko matka kotiin Suomi-reggaeta sydämien pohjasta. Peace, elämä on ihanaa!

Harmin paikka kun satuin jättämään USB-johdon kotiin. Otettiin aivan mieletöntä videomateriaalia meidän matador-kävelystä ja muista hienoista tanssiliikkeistä, tulette näkemään. ;D Kuvat jää siis nyt muutamalta päivältä pois, mutta kunhan kameran muistikortti on käynyt tiukan sensuurin lävitse tulette näkemään jotain aivan naamaa sulattavaa materiaalia. Speaking of which, mun koko kroppa on sulanut tässä helteessä. KESÄ TULI JA ERITTÄIN KUUMANA!!!!!

Nyt aletaan kattoon Santa sangre, näkemiin ja kuulemiin!

Day 18 - A song that you wish you heard on the radio


Ei kommentteja: