tiistai 13. heinäkuuta 2010

Brandi, Brandi

Haluan esitellä teille yhden erittäin, erittäin hyvän muusikon. Here she comes:

Photobucket
Brandi Carlile


Brandi Carlile syntyi 1.6.1981 Ravensdalessa, Washingtonissa. Carlile aloitti laulujen kirjoittamisen ja kitaran soiton 15-vuotiaana ja esiintyi myöhemmin Elvis-imitaattorin taustalaulajana. Carlile alkoi esiintyä Seattlessa erilaisissa yrityksissä yhdessä Tim ja Phil Hanserothin kanssa.

Brandi Carlile on saanut ulos kolme albumia: Brandi Carlile (2005), The Story (2007) sekä Give up the ghost (2009). Omistan itse näistä levyistä ekan ja vikan.

Photobucket

Photobucket

Tulin tutuksi Brandin musiikin kanssa vuonna 2007 silloisen poikakaverin kautta. Eka kuulemani biisi oli Turpentine, johon rakastuin eka kuuntelemalla. En silloin osannut arvostaa Brandin muita biisejä, esim. The story oli mun mielestä aivan käsittämättömän kamala. Myöhemmin aloin laajentaa käsitystäni Brandista, ja rakastuin kovasti.

En osaa rakkaudestani Brandin musiikkia kohtaan ymmärrettävillä termeillä, mutta aina kun kuuntelen Brandia, tunnen olevani kotona. Jokin Brandissa on niin kodikasta, turvallista ja syvää. Ja se ääni! Kuunnelkaapa mikä tahansa kappale, jokaisessa biisissä Brandin ääni on upean värikäs, monipuolinen ja ehdottoman vilpitön. Nimenomaan Brandin äänin rehellisyys on "se juttu". Ei mitenkään falski.

Brandin biisejä on maailman parasta soittaa ja laulaa. Tähän postaukseen sain inspiksen itse asiassa tämän päivän haasteesta, joka on:

Day 26 - A song that you can play on an instrument



Tässä mun versio Brandi Carlilen Wastedista. Kertokaa ihmeessä, mitä mieltä olette siitä! Kertokaa mitä muuta vaan myös, olisi jännää saada kommentteja :D

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

herrajestas tyttö sulla on kaunis ääni

Sanna kirjoitti...

hihii, kiitos paljon! :)