perjantai 27. elokuuta 2010

Kuulumuksia

1. Keskiviikkona kävin host grannyn kanssa Barton Marinassa. Barton Marina on pieni "keskus", jossa oli pikkuinen satama kanaaliveneille, pari ravintolaa/kuppilaa sekä muutama pieni erikoisputiikki. Käytiin kahvilassa, missä otin suklaakeksin sekä Hot chcolate indulgencen, eli semmosen ihanan kaakaon, johon oli ympätty kaakaon lisäksi vaahtokarkkeja ja kermavaahtoa. Miten niin tykkään makeasta ja suklaasta, pois se minusta...!

Mun lemppari Marinassa oli se satama sekä maailman kekseliäin kirjakauppa, The Book Barge:

Photobucket

... eli siis kirjakauppa veneessä! Tuo oli mun mielestä aivan ihana, vaikka tuntuikin vähän häröltä seisoa paikallaan, lukea kirjaa ja huojua pienesti puolelta toiselle. Vähän niinku ois ollut jonkin sortin hölömö___öljyissä... ;D

Photobucket

Photobucket
Mind your head! Tottakai mun host granny sitten kopsautti päänsä tuohon reunaan, poor thing.

2. Käytiin tänään ihanassa Rosliston Forestry Centressä mun host motherin ja lasten kanssa. Tykkäsin tästä paikasta kauheesti, sillä siellä oli pieniä puutarhoita, joissa kasvoi mm. yrttejä ja kesäkukkia. Siellä oli monta erilaista puistoreittiä, joiden varsilla oli esitelty siellä kasvavia kasveja. Lapsille oli leikkipuisto, jossa me viihdyttiin tosi kauan leikkien, keinuen ja kiipeillen. Siellä oli myös jotain haukkoja ym., jotka teki jotain lentonäytöksiä silloin tällöin.

Tuo lintujuttu oli mun mielestä julma, koska näin muutaman haukan sidottuina semmoseen telineeseen, jotta ne ei pääsis lentämään pois taivasalla, ja häkit oli aivan liian pieniä. Mun mielestä se oli niin väärin...

Photobucket
Ainut hyvä kuva tuolta reissulta oli tämä yrttipuutarhan portin lintuaiheesta otettu kuva.

3. Olen täällä surkutellut huonoa tuuria erilaisten hankintojen suhteen, mutta nyt... Kävin tässä kävelyllä päivällä, ja poikkesin yhteen kampaamoliikkeeseen, jonka olin pannut merkille eilen. Liike oli pieni, mutta siellä oli kaikki se, mitä tarvitsinkin, nimittäin tämä:

Photobucket
Bed Headin Super star - Queen for a day tuuhennussuihke

Rakastuin tähän tuotteeseen viime kesänä. Aiemmin pidin tätä suunnilleen hiuksille tarkoitettuna hajuvetenä, sillä sen tuoksu oli hurmaavan raikas ja hedelmäinen, eikä se toiminut odottamallani tavalla (luulin sitä ensin hiuslakaksi...). Kun lopulta opin käyttämään sitä - edelleen väärällä tavalla, mutta anyway - en käyttänyt enää muuta kuin tuota shampoon ja satunnaisen hoitoaineen lisäksi.

Tuon hinta on Suomessa äidin mukaan 30 €:n hujakoilla, mutta täältä mä sain sen vähän reilun kymmenen punnan hintaan, mikä on suunnilleen 12 €. HAHHAHHAA miten mä nautin ja myhäilen, kerrankin loistava sijoitus minulta!! Tulen käyttämään täällä varmaan pelkästään tämmösiä tuotteita, kun näitä saa täältä melkein karkkirahalla!

4. Kirjoitin tänään parit postikortit kavereille ja sukulaisille. Tarkka lukumäärä oli siis 20, eikä siinä vielä kaikki! Tuohon urakkaan meni vajaa kaks tuntia, mutta ei se mitään. Se oli ihan hauskaa puuhaa, vaikka oikea käsi sotkeentuikin musteesta :)

Photobucket

5. Selailin paikallislehteä tarkistaakseni paikallisen leffateatterin tarjonnan ja törmäsin uutiseen, jonka mukaan Paramore tulis Birminghamin LG Arenalle 16.11. Should I stay or should I go now....... ;o

Tämmösiä kuulumisia tänään, yötä hyvää unta syvää vaan kaikille tasapuolisesti!

2 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Pienenä vinkkinä vaan, että Tigin Self Absorbed shampoo ja hoitoaine tuoksuu mun mielestä TISMALLEEN samalta ku toi Queen For A Day, oi ihanuutta ku pesee niillä hiukset ja suihkii vielä vähän tota päälle<3

Sanna kirjoitti...

KIITOS vinkistä, suuntaan varmaan heti seuraavana palkkapäivänä siihen samaan liikkeeseen laajentaakseni kokoelmaani :D Pitäis jättää rahaa kuitenki sunnuntaillekin, koska silloin ois tiedossa shoppailua Birminghamissa!