tiistai 22. helmikuuta 2011

Narinaa

Maanantain teemaksi siunaantui keskiviikolle suunnittelemani pyjamapäivä, eli vietimme pojan kanssa koko päivän pyjamissa, katsoimme Leijonakuninkaan (itkin ku Mufasa kuoli) ja leikittiin. Maanantai oli kerta kaikkiaan tosi mukava.

Kuitenkin meinasin tänään pimahtaa jo aamulla, mutta pojan isovanhemmat haki meidät Brumiin MilleniumPointiin katsomaan 3D dokkaria Hubble -avaruusteleskoopista ja seikkailemaan Tietomaan kaltaiseen Thinktank-keskukseen. Tämän päivän teemaksi siunaantuikin siis torstaille kaavailemani tiedepäivä, joka toteutui paremmin kuin osasin odottaakaan, kiitokset kuitenkin grandparentseille.

Huomenna on Suomipäivä, eli ruokana on ruisleipää (jos sitä vielä on) ja makaronilaatikkoa ja jälkkäriksi Mariannepirtelöä. Päivällä katotaan Muumeja ja luetaan suomenkielisiä kirjoja ja tehdään jotain lippuaskarteluja.

Päätavoitteena on pään kasassa pitäminen perjantaihin saakka. Tartten viikonlopun. Valivalivali.

Lähettäjä Such is life

2 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Mulla oli viime viikolla ekaa kertaa ihana kamala paskapäivä ja tähän asti oon potenu huonoa omaatuntoa siitä... Onneks en oo ainoa jolla välillä meinaa pää hajota ;) Tsemppiä, nyt ollaan kuitenkin jo keskiviikossa! <3

Sanna kirjoitti...

Tiistai on uusi maanantai, oon ihan varma tästä. Perjantai, täältä tullaan! <3