sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Puhuri

Odotin tätä viikonloppua paristakin syystä: serkkuseni Anu tuli käymään ja vaalit oli odotettavissa. Anun kanssa oli tosi hauskaa, vaikka evotinkin jatkuvasti (kaadoin subilla ISON mukillisen jääteetä valkoiselle tunikalleni, en meinannut päästä ulos parkkihallista ja kotiavaimetkin satuin jättämään kotiin). Bumpy ride soi päässä edelleenkin... :D

Sukulainen ♥

En oo koskaan ollut kiinnostunut politiikasta enkä rehellisesti sanottuna hahmota Suomen nykytilannetta, mutta parhaani koitin ottaa jostain jotain selvää ja kävin äänestämässä. Ajattelin viettäväni illan skypettämällä, mutta Perussuomalaisten äänivyöry liimasi minutkin television eteen, mielessä monta kysymystä: Mitä? Kuka? Miten?

Arkadianmäellä tuulee nyt ja navakasti. Haters gonna hate, minä seuraan vierestä. Uudet vaalit tulee neljän vuoden päästä, jospa minäkin tietäisin sitten omista ja muiden mielipiteistä pikkusen enemmän.

Muutosten tuuliin voidaa ehkä laskea sekin, että ostin itselleni kahdet leggingsit. Minä, joka vannouduin olevani ikuinen farkkutyttö, päätin uudistua. Toivottakaa onnea.

Ei kommentteja: