torstai 25. marraskuuta 2010

Iltavuodatus

Tulin just joogasta ja olo on aika ihana. Rakastan kehoni ventyttämistä äärimmilleen. Mikään ei anna yhtä mahtavaa boostia kuin jonkin liikkeen masterointi, ei niin mikään! Tänäänkin tehtiin spagaatit ja vielä menee pohjaan, vaikka voimisteluajoista onkin neljä vuotta, enkä niiden aikana ole tehnyt mitään liikkuvuuden ylläpitämiseksi. Toisaalta ketuttaa, kun on porukan ainoa, joka siihen spagaatiin pystyy. Vaikka ilmapiiri onkin leppoisa ja kukaan ei kilpaile siitä, kuka pystyy vetämään kehonsa eniten äärimmilleen, tunnen itteni vähän vaivautuneeksi istuessani spagaatissa leppoisasti muiden äheltäessä puolitiessä kohti lattiaa. Noh, olenpahan notkeuteni ansainnut tehtyäni kymmenen vuotta rankkaa treeniä, koitan oppia nautiskelemaan liikkuvuudestani täysin rinnoin!

Huomenna ois tarkoitus lähteä taas ulos kavereiden kanssa, tällä kertaa kohteena chinatown. Hinnat ovat kuulemma alhaisemmat ja klubeilla ei miehet tule häiriköimään tyttöjä sillä tavoin kuin Broad Streetillä. Hyvä. Paikasta en kerro enempää, mutta pelin henkeen kuuluis pukeutua johonkin aivan älyttömään. Ostin viime sunnuntaina itselleni sitten jotain niinkin älytöntä kuin tekoripset ja kokeilin niitä silmiin eilen - tulos oli kamala. Saa nähdä, päätänkö olla huomenna älytön vai älytön ja että laitanko niitä silmiin ollenkaan. :D

Kotiinpaluuseen on enää 26 päivää, ei luoja!! Äititonttu kyseli lahjatoiveita mutta ei mulla semmosia ole: tavaraa on, mutta en panis pahakseni kunnon jouluruokaa ja perheen kanssa oleilua, siinä on mulle lahjaa kerrakseen.

Pitäis muuten ostaa joulukalenteri. Cadburya sen olla pitää!

Ei kommentteja: