lauantai 19. kesäkuuta 2010

Uudet kujeet pilviselle päivälle!

Ah, eilen oli aivan ihana vapaapäivä! Aamupäivästä sain nauttia Millan seurassa tätä blogin layouttia ynnä muita blogijuttuja tehdessä. Suuri kiitos Millalle, you made the magic happen!

Illemmalla suuntasin Ellun kanssa kohti kauppoja. Osteltiin tälle illalle vähän ruokaa, sillä meillä on tiedossa grillausilta hyvässä seurassa. Siinä kiertelyn lomassa me päätettiin lähteä perinteiselle joka kesän souturetkelle erääseen saareen.

Näillä perinteisillä reissuilla me yleensä on otettu vähän enemmän porukkaa tai evästä mukaan, mutta nyt otettiin vaan kamerat ja itsemme. Soutusää oli erittäin hieno: aurinko paistoi, eikä tuulikaan kiusannut meitä. Soutu oli siis kevyttä, etenkin kun runoilimme keskenämme romanttisesti... nyt kaduttaa, että ne kamerat oli väärässä päässä venettä, ois tullu nimittäin mahtavaa videomatskua :D


Photobucket
Elluni mun!

Mun kamerassa ei ollut YHTÄÄN tarpeeks hehkeää kuvaa minusta soutelemassa, onneks Ellu osaa olla edustava silloin kun mä en kykene. :)) Täytyy ehkä hommata uudet aurinkolasit, mun nykyiset on oikeasti aivan liian karut...

Illalla rakas isosiskokin tuli kotiin. Se meni ihan normikaavan mukaan: ensiks intoan sille kaikesta uudesta ja vasta tapahtuneesta, sitten syödään ja laitetaan musiikkia soimaan. Ansku löi Spotifyn päälle ja laittoi tulemaan Blondien Atomicin - ja tanssiksi meni. Se oli aivan päätöntä riehumista edes takas ja ympäri. Kun mainostauko tuli, me lyötiin itsemme kenttään vetämään henkeä. Heti kun musiikki jatkui (The Doorsia, ah!), me noustiin salamana ylös ja jatkettiin villejä tanssejamme.

Tämä aamu alkoi nostialgisissa tunnelmissa, nimittäin KISSillä :D Jotkut saattaa ehkäpä tietää, että olin yläasteikäsenä maailman kovin KISS-fani. Huomasin sitten tänään, etten ollut koskaan kuunnellut Hot in the shade -levyä, joten laitettiin se Anskun kans soimaan. Ei ollu kyllä niin sytyttävää kuin KISSin kulta-aikojen levyt. Love Gun ja Likidapit on sata kertaa parempaa settiä.

Nyt jatketaan haastetta:

Day 02: Your least favorite song




Siis hyi. Chisu pystyy onneks parempaankin, mutta tää biisi.... en halua kuulla tätä ikinä enää.

Meen valmistautumaan neljätuntiseen työpäivään ja illan grillihumuun - TO NOM. Vi hörs! ;D

2 kommenttia:

Anriikka kirjoitti...

Oon muuten ihan samoilla linjoilla ton least favouriten kanssa.

Sanna kirjoitti...

It's good to knoew that I'm not alone here :P