tiistai 29. kesäkuuta 2010

Kiss the cook

Kuten kaikki tietää, mää oon maailman katastrofaalisin kokki kun vaan sille päälle satun. Täytyy kuitenkin myöntää, että osaan jotain, sillä mun sämpylät on heavenly!

Photobucket
Maistuis varmaan sullekki? Sämpylöille seuraa pitivät kumkvatit ja lime-kanelitee Indiskasta.

Ei vitsi mä nautin syömisestä.... okei on se leipominenki kivaa. Tykkään aina laittaa jotain kivaa musiikkia taustalle. Muutama vuosi sitten kuuntelin aina The Beatlesia, sen tahtiin oli hyvä vaivata :D Tänään soi vähän sekalaiset, mutta Melody Gardot ja Till Brönner... Kokeilkaapa vähäsen leipoa tuon kans. Tulee leivottua rakkaudella, ja lopputuloskin on sen mukaista: hyvää, pehmeää ja ihanaa.

Kävin muuten ostamassa lisää hedelmiä tänään. Ostin taas kumkvatteja (kuten kuvasta näkyy) ja passionhedelmän. Syötin Minnallekki vähän kumkvattia, mutta se ei tykänny. Ai vitsi, oisinpa ottanu videon, Minna nimittäin sylki kaiken lavuaariin! Oli kuulemma niin hapanta tavaraa, että aivot pimeni :D

Mutta takasin passionhedelmään. Se oli aika hemmetin jännä kokemus. Sisälmys oli keltaisen limaista siemenmöhnää, joka maistui aromikkaalle ja vähän kirpeälle. En kyllä ehkä huvikseen ostelis niitä ja söis, ei ollu niin kamalan hyvää. Tulipahan maistettua kuitenkin!

Tänään ois vuorossa sitten se kauan odotettu Eclipse. Ah, näen paidattoman Taylor Lautnerin valkokankaalla. Aiaiaiiiii... Day 11 - A song from your favorite band



Last.fm:n mukaan Scandinavian Music Group on mun lempibändi... Ooo, täytyy myöntää että sitä on tullu kuunneltua tässä pitkin matkaa. Tuossa yks biisi, johon rakastuin tänä keväänä. Tuota oli ihana laulella, kun huhtikuussa kastelin hijaisessa kasvihuoneessa kukkia valkoisessa valossa.

Bai baii, ihkutan ehkä lisää Jaakopista ja Eetvartista sitten myöhemmin. 8)

Photobucket
Millan toivomuksesta alan laittaa näitä päivän asujakin. Mitä tykkäätte mun suorasta tukasta? (;

P.S. Tää on vähän paska tää bloggeri ku en voi laittaa mitään sydänhymiöitä. Taylor ois semmosen nimittäin ansainnu.

Ei kommentteja: