keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Mina nya kläder, tittidiiiiiii

HUOM! OBS! Tämä postaus sisältää paljon vaatehehkutusta ja ruotsinkieltä. Ja se on pitkä.

Jos uskaltaudut lukemaan, laita tää biisi soimaan, niin pääset tunnelmaan.



Okei, penkeistä kiinni, mates, nyt se tulee..

Eilen aamulla mun kännykkä huusi klo: 7.45. Kirosin ja mietin, miks helkutissa mun herätyskello soi tänään tähän aikaan. Sitten muistin että AH TÄNÄÄN MEEN LULEÅÅN SHOPPAILEMAAN!

Seurakseni hain pikkuserkkuni, joka kiipesi Kiaan kanssa navigaattorin ja kartan, johon oltiin merkattu kaikki ne kaupat, joissa oli _pakko_ vierailla (Bik Bok, Monki, Indiska...) Matka meni rattoisasti musiikkia kuunnellen. Seuralaiseni oli polttanut aika mahtavan levyn autoon, se sisälsi paljon mulle ihan vierasta musiikkia. Tutustuin sitten moniin kivoihin tuttavuuksiin, kuten Florence + The Machineen ja Two Door Cinema Clubiin. Levyllä oli aivan mahtava loppuhuipennus, nimittäin Pirates of the Caribbeanista tuttu He's a Pirate. Lllloistavaa invaasiomusiikkia!

Parasta oli kuitenkin Pendulumin Watercolour (soihan se teilläkin nyt??). Kuvitelkaa tilanne, jossa ootte kakskaistasella moottoritiellä, edessä on joku hemmetin hitaasti ajava mummu ja te haluaisitte painaa kaasua. Lujaa. No pistäppä Watercolour soimaan, takaa-ajolasit päähän ja kaasuaaaaaa. Ei pikkusen loistava ohitusbiisi tämä. Ja ajobiisi muutenki. En kuitenkaan taajama-ajoon suosittele.. :D

Noh, perille päästiin. Ei oltu nostettu lainkaan kruunuja, mutta parkkipaikka piti maksaa. Korttimaksu ei toiminut, joten lähdettiin metsästämään automaattia - ja me löydettiin se heti eka yrittämällä!


Photobucket

Svenska kronor!

Koska siihen automaattiin ei passannu setelit, mentiin Riinan kans Lagerhausiin (Ruotsin Tiimariin) ostamaan kaikkea pikkuhärpäkkää, että saatais kolikoita.

Photobucket
Siinä parit Lagerhausin kissapankit teitä kattoa killittää voivoi :3 Melkein ostin nuo siskoille tuliaisiks..

Photobucket
Makeisia maailman söpöimmissä pakkauksissa! Ja kyllä, olen pakkausten uhri.

Shoppailtiin sitte pikkusen. Se sujui hyvin, oltiin siinä aika nopeita ja tehokkaita. Saalista kertyi semmonen muutama muovipussillinen. En oo varmaan ikinä ostanu niin paljon vaatteita kerralla ku nyt, oliko pikkusen huippu fiilis: löysin kaikkea mitä etsin ja vähän muutakin, osasin kommunikoida ihmisten kanssa ruotsiksi (paitsi JC:llä ku siellä oli niin söpö myyjäpoika, hakellyin ihan täysin.... :3 Niin ja subilla!), tunnen ansainneeni sen hemmetin HBL:n ja muut härpäkkeet.

Photobucket
Meitsi muuten tykkää Monkin sovituskopeista. Kuvassa t-paita, jonka ostin - melkein ;D

Luleå on muuten aivan ihana shoppailupaikka. Sinne on helppo osata ja siellä on semmosia liikkeitä, joita meidän perällä ei ole - ja kaikki yhdellä kadulla. Luleå on myös hirmuisen siisti ja nätti paikka:

Photobucket

Photobucket
Siellä oli kuoro, joka lauloi tosi kauniisti! Ne keräsi rahaa Bangladeshilaisille tytöille "som har det inte so gått". Niille oli kätevää lahjoittaa kaikki ylijääneet pikkukolikot :D

Haluatteko nähdä, mitä mukaan tarttui..?

Photobucket
Raitapaita 149 kr, Indiska
Pikkulaukku 79,50 kr, H&M
Rusettipanta 39,75 kr (-50%), Bik Bok
2 mustaa Marwinin toppia 199 kr/kpl, JC
Tiger of Swedenin farkut 599 kr (-50%), JC
Mustat rusettihortsit 249 kr, Bik Bok
2 tuubitoppia 49,50 kr/kpl, H&M
Läpikuultava mekko 199 kr (REA), Indiska
Kaulakoru 59 kr (REA), Indiska
Mustat ballerinat 249 kr, DinSko

Mä kehrään.. Oon niin onnellinen noista kaikista, en malta odottaa että saisin tilaisuuden pukea noita päälleni!!

Photobucket
Nu är det dags att njuta av te som jag köpte från Indiska (39 kr/stycke)

Nyt vois palata maan pinnalle ja jatkaa jälleen kerran haastetta:

Day 06: A song that reminds you of somewhere



Tämä biisi vie mut yhden kaverin mökille. :P

Meen kehräämään vielä noiden mun vaatteiden luo. Ne on ihania, eikös vain? :)

Ei kommentteja: