torstai 24. kesäkuuta 2010

Juhannus tulee, ota koppi

Okkeei, tänään mulla kävi pieni syntymäpäivävierassaattue. Hullua, täytän vuosia, mutta en jaksa juuri nyt välittää siitä. En ajatellut juhlivani juuri mitenkään, mutta onneks vieraat osaavat kutsua myös itse itsensä :D Niin ja kutsua "juhlakalun" (hyi mikä sana.. miettikää!) omaan kotiinsa; kakkua on helppoa viedä rasiassa, vastarannalla tarjotaan limpparit ja kuulumisien vaihtelua. :)))

Sitten... as you know, elän täällä jumalan selän takana ja siitä vielä eteenpäin. Noh, täällä on perinteenä tämmöinen kauppamaraton, eli kaupat on yöhön saakka auki. Esiintyjiäkin on ollut tapana sisältyä kauppahumuiluun, ja tänä vuonna illan tähtenä oli MIKKO ALATALO. Mikko Alatalo. Onneks se ei ota itseään liian vakavasti, Tytöt tahtoo pitää hauskaa oli erittäin hauska virolaisversionakin.

Haastetta puggaaa:

Day 07 - A song that reminds you of a certain event



Tästä biisistä mulla tulee mieleen eräs pitkä ja mielenkiintoinen mesekeskustelu. Kuuntelin tätä biisiä koko sen ajan (öö, hitto noita sanoja, turhan haikeat). Huomatkaa muuten noi Ikean lakanat, mulla on samanlaiset!


Huomenna ois juhannushommia. Toivottavasti päivästäillastayöstäaamusta tulee huippu ja et siihen ei mielellään sisältyis mahdottomasti sääskiä...

Viettäkää hauska juhannus ilman sääskiä! :))

Ei kommentteja: