maanantai 28. kesäkuuta 2010

Makuelämyksiä!

Tänään kävin ilmoittamassa itteni autokoulun kagosvaiheeseen. Pakko saada pois alta ennen lähtöä tämäkin homma, että saan sitte takas tullessani ajaa autoa laillisesti. Saisinhan mä siellä Briteissäki varmaan ajella, mutta se liikenne... ne ajaa ihan väärillä kaistoilla ne hullut englantilaiset. Pyh.

Photobucket

Muistan luvanneeni hiljaa itelleni, että käyn meidän paikallisen Citymarketin hedelmäosaston eksoottiset hedelmät tänä vuonna läpi. Tänään tuntui olevan oiva tilaisuus jatkaa tätä haastetta, joten ostin sitte vähä hetelmiä. Otettiin Millan kans videomatskuakin mun reaktioista näihin kavereihin, mutta photobucket ja youtube ei suostu mun kans yhteistyöhön, pakanan mokomat. Saatte nähdä kaiken, kunhan saan homman pelittään.

Päivän piisi:

Day 10 - A song that makes you fall asleep


Tähän lauluun on ihana nukahtaa. Tuntuu, että nojais johonkin syliin kun tätä kuuntelee. Tää biisi on tehny vakipaikan mun mp3:n Sleepy-kansioon.

Huomenna ois tiiossa paperihommia, valokuva-albumin somistusta (still under construction) ja keskiyöllä leffaa. Häätyy mennä valmistautumaan huomiseen kaikkine aktiviteetteineen, heisulivei! :)

Ei kommentteja: