maanantai 11. kesäkuuta 2012

Uutta musiikkia ja vähän kesähehkutusta

Istuin eilen torinrannassa muutaman tunnin: aamulla hengasin Siljan kans ennen ku se lähti Kempoon. Kävin vaihtaan vaatteet ja palasin mestoille lueskeleen Hemingwayta, syömään pehmistä sekä juteleen yhden koulukaverin kans. Tuloksena palanut rintakehä, nenä ja vasen hartia. Kesä on täällä, jihuu! Ostan sen aurinkorasvan heti huomenna!

Juteltiin Tuomaksen kans tänään julkaistusta PMMP:n Rakkaudesta -levystä. PMMP on yks mun lempparibändeistä, ihastuin Veden varaan -albumiin, mutta tää uus ei vaan avaudu, kun oon sitä kuunnellut muutaman biisin verran. En uskalla vielä sanoa et se on kuraa, toivottavasti en sano. Mutta... pettyny on näin ensivaikutelma.



Sen sijaan Brandi Carlilen 5. kesäkuuta julkaistu Bear creek on aivan ihana! Luulin et se tulee vasta kesäkuun lopussa, mutta huusin ja taputin käsiä innoissani, kun se olikin jo Spotifyssa kuunneltavissa. Ja jo nyt laulelen Keep your heart youngin mukana. Toivottavasti tota sais vinyylinä, sillä jos saa niin ostan sen heti ku ens kuussa on palkka tullu ja vuokra eka maksettu...



Kohta työhön kuudeks tunniks. Sitte äkkiä kotiin laittautumaan, pitää olla nättinä ku on spessu ilta tiedossa. ;D Kuulemiin!

Photobucket

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toi sinun tukka on niiiin ihana ettei mitän rajaa!
Tahtoo samanlaisen <3

Sanna kirjoitti...

ihiii kiitos ;>

crush kirjoitti...

En oo vielä PMMP:n uutta kuunnellu, mut mulla oli sama tunne Olavi Uusivirran uuden levyn ilmestyttä. En tiiä mitä on tapahtunu, mutta jossain kohtaa ne biisit vaan aukes eikä onneks tarvinnukaan todeta et se ois ollu fail :D