torstai 21. kesäkuuta 2012

Sairasloma day 1

Heti kun saikku napsahti osalleni, kävin tosiaan ruokakaupassa ostamassa noita nestemäisiä ruokia. Siinähän oli melkein kaikkea tarpeellista, ainoastaan jäätelö puuttui. Sitä mentiinkin sitte Anriikan kans heti hakemaan Ben&Jerry's Ice Cream Tourilta ilimatteeks! Saatiin molemmat - ei ainoastaan yksi - vaan kaksi pikkupurkkia jäätelöä, wau!!


Mun piti kysyä niiltä hepuilta, että mitä on tapahtunu Coconuttery fairille, ku sitä ei löydy enää mistään (oon ylihuolissani, ku se on mun lemppari), mutta en saanu sanaa suustani ku ne lähti saman tien ku oli meille jädet antanu plus olin niin hämilläni siitä jäätelön määrästä.

Photobucket

Photobucket

Rannalla tuuli niin saamaresti, mutta ei se meitä haitannut. Me kikatettiin ku hullut, ku syötiin jäätelöä siinä hiekkamyrskyssä. Aallot oli varsin upeat, niitä huokailtiin useaan otteeseen.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Eikö Anriikka olekki ihana? <3

Nieluviljelyn ja verikokeen tulokset oli negatiiviset, patit on edelleen paikallaan ja näillä mennään kohti juhannusta, jihuu. Eikä tuo Pharysol mitään auta, mut se maistuu hyvältä. Onneks siinä ei oo lääkeaineita, niin sitä saa melko huoletta ruutailla muutamaan otteeseen tuonne kurkun syövereihin...

Ei kommentteja: