sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Vappendahl

Hyvää Valpurin päivää vain kaikille! Joko on nakit silmillä ja munkkisokerit suupielissä?

Vappu on siinä mielessä vähän höpö juhla kun se tulee ja menee niin äkkiä. Yks ylimääräinen päivä vaan et kaikki saa rymytä luvan kanssa. Mut ihan kivaa se on kuitenkin... >:)

Photobucket

Itse vetelin tosiaan turbaani päässä eilen illalla. Oltiin kotibileissä ja me soitettiin Spotifysta ysärimusaa, oli pikkunen skaba tyttöjen ja poikien kesken. ;D Noh, sovussahan siitä selvittiin, mutta en tiiä lopputuloksesta että veikö pojat vai ei... sovitaan, et se oli tasapeli.

Käytiin Ilonassakin ihan spontaani pikkumutka, mentiin jonon ohi ja höpötettiin siellä vähän. Jatan kautta kotiin. Mä luin iltalehdestä vaan häistä muiden keskittyessä jattamättöön. Nyt mulle kyllä kelpais yks satakakskymppinen kaikilla mausteilla...

Photobucket

Tänään onkin sitten menny koko päivä leffoja katsellessa ja syvällisiä mietiskellessä (syyttäkäämme leffavalintoja: Toinen jalka haudasta ja Miesten vuoro). Mun piti lukea, mut nyt ei oikeen jaksata. Jaksan sitten huomenna.

Eräs arvon Anonyymi kysäisi jotain turbaanihommaa niin postaanpa tässä jo uukoossa kuvaamani ja editoimani turbaanitutorialin, olkaapa hyvä!


2 kommenttia:

Milla kirjoitti...

IHANA SANNA! Me Jussin kanssa kuoltiin nauruun ku sait sen ekan version valmiiks ja tuhisemaan :D Lisää tämmösiä! <3

Sanna kirjoitti...

n_________n Thanks! mä en vaan tiiä et mistä voisin tehä tutorialin ku en osaa tehä mitään jännää :DD