maanantai 9. toukokuuta 2011

Ping pong ping pong ping pong ping

Ajettiin Anskun kans tänään Ouluun. Olin pakannut matkalaukkuun aika paljon kamaa muutamalle päivälle, sillä tarkoituksena oli viipyä ainakin keskiviikkoon, kun on ne pääsykokeetkin siellä.

Kerettiin käydä nakkaamassa kamoja Anskulle, vaihtaa vaatteet ja suunnistaa shoppailemaan kunnes Anskulle soitetaan et miks en vastaa puhelimeen. Olin saanu neljä soittoa ja tekstarin.

Sain töitä. Perhana vie, heitin toivon jo ihan kaivoon, mutta sieltä se tuli! Oon tosi helpottunut, kun on ainakin heinäkuuhun saakka sitten hommia, ja ne hommathan alkavat heti huomenaamulla. Tuuletin ääneen Vilan liikkeessä ja sovitin muutamaa mekkoa lakkiaisjuhlintoja varten. Löytyi yks ihan kiva, mut se ei ollu superkiva.

Sitten hennesillä kaikki vaatteet oli tehty tikkulaihoille ihmisille ja mua alkoi kaiken alkuhuuman jälkeen vaan vituttaan ankarasti. Kaikista ihanista vaatteista oli jäljellä enää XS:ää ja L:ää ja bikineissä on semmonen saatanan nirunaru olkaimien tilalla tai sitten niitä olkaimia ei ole ollenkaan. Ja jos on jotkut vähän tukevammat bikinit niin ne on tylsän mustat. Haluan ja vaadin leopardibikineitä!!

Sitten piti ajaa tänne Keminmaahan takas vielä illalla. Ja huomenna töiden jälkeen takas. Ja keskiviikkona heti kokeen jälkeen takas Keminmaahan. Beggars can't be choosers, right?

Stressaa, kun menen ihan uppo-outoon paikkaan ja uusiin hommiin just pääsäreiden alla. Huone on kaaoksen vallassa ja likainen ja sitten pitää vielä ajaa edestakaisin puolentoista tunnin matkaa. Noh, torstaina saan huoahtaa jo. Ei se työ niin paha voi olla, sitä ei tartte edes tuoda kottiin. Saan tulla kotiin ilman stressaamista pääsäreihin lukemisesta ja vaikka siivota huoneen. Ja kattoa telkkaria hyvällä omatunnolla. :)

Natti natti, jos saisin unta vaikka ennen neljää tänä yönä, kiitos?

Ei kommentteja: