torstai 13. joulukuuta 2012

Challenge accepted part entiiä

Mulla meni hermot tän kuvahaasteen kanssa. Toistaisin liikaa samoja ihmisiä, tilanteita ja kuvia, ei niissä ois mitään mielenkiintoista. Nuo aiheetkin toistaa itteään todella pahasti. Siksi päätinkin soveltaa ja nappailla teille kaikkein parhaimmat palat!

Day 19: A picture and a letter (Tää ei ois parempaan aikaan voinutkaan tulla!)

Kuva täältä
Rakas joulupukki,

minun huone on täynnä tavaraa, joten sitä ei tartte niin paljon tuoda. Haluaisin kuitenkin sellaisia hyvin järkeviä tavaroita, kuten pyöräilykypärän ja kattilan. Kattilan koon saat itse päättää. Ehkä semmonen pieni teflonkasari sekä ihan normikokoinen peruskattila olis kaikkein parhaimmat. 

Uusi puhelinkin olis ihan kiva. Ostin itelleni vuosi sitten Nokia 500, ja se on jättänyt mut todella kylmäksi. Milloin kamera ei toimi (lue: kamera ei toimi koskaan), milloin taas puhelinluettelo. Olisi kivaa saada sellanen puhelin, joka todella toimisi. Ois hauskaa, jos siinä ois se kamera, että saisin lähettää joskus hauskoja kuvaviestejä. Niin ja netti, että voin tarkistaa aina bussipysäkillä Koskilinjojen perävalot nähdessäni, millon seuraava bussi tulee.

Jos vielä jotain haluat minulle tuoda, niin tuo rutkasti hyvää mieltä. Semmoista, että ei pahemmin haittais, vaikka pakkasta ois 25 astetta tai koulutehtäviä liikaa.

Niin ja jos voisit vielä yhden palveluksen tehdä. Voisitko viedä paljon suukkoja ja halauksia Englantiin kahdelle suloiselle lapselle sekä Erikalle ja Kalille. Ja Vaasaan Elisalle sekä Saksaan Steffille. Rutista niitä niin, että tuntuu, miten mulla on niitä ikävä.

Iloisin terveisin,

Sanna