maanantai 12. joulukuuta 2011

Väsy

Ensi-ilta meni hienosti: repesin kerran oikein perusteellisesti, kun saa tuoli kaatui miljoonannen kerran. Ihmiset nauroi, hyvä luoja ne nauroi!! Pelättiin jo, että ainoastaan näyttelijöillä on kivaa, mutta yleisö oli ihan messissä (lauantaina oli tosin vaisumpaa). Enskarin kunniaksi tuottaja tarjosi koko poppoolle lasit kuoharia, mikä ihana ylläri! Lauantaina oli sitten enskaribileet/pikkujoulut/OYT:n syyskokous, joka sujui... no, se sujui. Teatterimaiseen tapaan. Nyt kärsitään pahemman luokan jet lagista, nimittäin jatkot jatkui aamu kahdeksaan Tekkenin merkeissä.

Photobucket

Luokan pikkujouluissa syötiin niin paljon, että oon ehkä vieläkin täynnä. Se kanapasta oli niin taivaallista... ja tää brownie:

Photobucket

Hitto, oon kova syömään. Kohta pääsee (siis jo viikon päästä!!!!) syömään jouluruokia. O M G. Sitä ennen pitäis jaksaa vääntää TVT:n essee ja powerpoint sekä kuviksen, tekstiilin ja puukässän portfoliot. Tsemppiä kaikki, kohta se joulu on!


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

heeei mitä sä opiskelet? :-)

Sanna kirjoitti...

opiskelen laaja-alaisessa luokanopettajakoulutuksessa. oon tehnyt aiheesta viime aikoina pari entryä, lue toki jos kiinnostaa enemmän :)

Ellu kirjoitti...

Ja viikon päästä pääset myös toivottavasti näkemään minua!

T.Etelänhetelmä

Sanna kirjoitti...

Siitä pidän visusti huolen <3

Haidi kirjoitti...

kiitos kommentista ja otsikkoaiheista!:)