torstai 8. joulukuuta 2011

Hipi hipi

Joulu tulee pikkuhiljaa. Tässä oon kylpytakki päällä ja odottelen ilta seitsemää, kun meidän luokka kokoontuu Amarilloon hyvän ruuan ääreen pienryhmäohjauksen sekä pikkujoulun merkeissä. Vihdoinkin saadaan melkeinpä koko luokka kasaan yhteiseen illanviettoon!

Joulu tietää myös muuta hommaa: joulukortit, joululahjat, joulukoristeet, joulukilot ja jouluressin. Päätin jättää tuon viimeisimmän pois ja lähettää tasan yhden joulukortin, senkin Englantiin, ja hommata joululahjat vain muutamalle. En näe mieltä siinä, että ostan hätäpäissäni jotain vain siksi, kun on pakko antaa jotain. Kivempaa mennä tapaamaan teekupposen äärelle, halata ja toivottaa hyvää joulua ihan henkilökohtaisesti.

Teatterihommat alkaa lähennellä loppujaan. Enskari on huomenna (!!) ja pystyin vasta eilen menemään koko puolituntisen läpi ilman naurukohtauksia (!!). Pelkään niitä kohtauksia, kun niille ei meinaa tulla loppua. Ja ne on tosi hersyviä ja äänekkäitä. Hyvä ettei pissat tuu housuun. Oon nähny jo painajaisia, missä nauran meidän vartijahahmolle täyttä päätä. Voi apua...

Loppuun randomeja itsepäisyyspäivän kuvia:

Photobucket
Käykö teille koskaan niin, että paprika on "raskaan", eli sen sisällä kasvaa toinen paprika? Mulle tää oli jo kolmas tapaus. Mistä tää johtuu? Torjunta-aineista? Vai onko tää vaan luonnollista??

Photobucket
Essin suloiset jouluporsaat

Photobucket
Kokki kolomoset vatkaa munamaitoa romanttista makaronilaatikkoillallista varten

Ai niin, miten jotkut ehtii muka tehdä jotain joulukalenteripostauksia? Huhhhuh, hyvä kun ehin ite ees syödä! Helpottaakseni teidän luku-urakkaanne jätän ite moiset välistä. En omista oikeatakaan joulukalenteria - taaskaan. Oonko vaan katkera?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

lolololol voikko sanoa mitä vois ostaa sulle joululahjaks nii ois jotaki kivvaa ja järkevää ja ressiä alentavaaa. nee

ps. oon abortoinu koulussa tosi monta paprikaa ,_,

tee misnki