tiistai 13. syyskuuta 2011

Ensimmäinen askel luomukosmetiikan maailmaan!

Jätin deodorantin yhtenä viikonloppuna kauppaan ja suuntasin Prismaan hankkimaan uutta. Siinä selaillessani valikoimaa koitin etsiä Herbinan uutta alumiinitonta tuotetta, mutten löytänyt. Sitten silmiini osui Urtekramin valmistama aloe veraa sisältävä Deo Crystal.

Photobucket

Meinasin jättää hyllyyn, sillä hinta putelille oli 6,55 €, mutta litrahintoja vertaillessani tämä olikin yllättäen kaikkein halvin! Mielelläni sitten maksoin luonnollisemmasta vaihtoehdosta. Tässä vielä suora linkki tuotteeseen.

Oon käyttänyt tätä nyt kaks viikkoa ja tää toimii kuin unelma: ei haise, ei jää valkeita läikkiä mustiin vaatteisiin... Lisäksi tän tuoksu on luonnollinen, mieto ja ihanan raikas. Monet Rexonat ja Dovet haisee oikeasti ihan kamalalle, mutta tätä voisi haistella vaikka kuinka kauan.

Suosittelen! Kertokaa mulle omia kokemuksianne luonnonkosmetiikan parissa. :)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

miltä oululainen elämä maistuu? :)
(en ehkä niin konkreettisessa merkityksessä kysy pelkästää kuiteskaan :DD)

Sanna kirjoitti...

loistava kysymys, voisin tehdä aiheesta ihan postauksen. Kiitos!!

Kasia kirjoitti...

äh voi kun itsekin saisi aikaiseksi hankittua luomukosmetiikkaa.
ois parempi omatunto ja sillei.

olipas tässä taas turha kommentti.

Sanna kirjoitti...

se omatunto paranee hetkeksi. sitten tajuaa, kuinka monta myrkkypulloa kaappeihin oikeastaan kätkeytyykään... :s

Mimi kirjoitti...

Mulla oli tota samaa deodoranttia, mutta en oikein tykännyt. Pidemmän päälle ei pitänyt hajua poissa ja kaiken lisäksi kirveli älyttömästi. Acorellen ruusudeodoranttia on kehuttu joka paikassa, voi olla että sitä kokeilen seuraavaksi. Tällä välin olen turvautunut vanhaan tuttuun Niveaan, sillä siihen voi aina luottaa, vaikkei se niin eettistä olekaan.

Sanna kirjoitti...

mäkin oon nyt enemmällä kätöllä saanu ton kirvelyn... hemmetti. Munkin kaiketi kohta paras palata vanhoihin alumiinikavereihin :(