sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Voyage, voyage!

Maha on kääntynyt tänään monta kertaa niin kamalan kankkusen kuin jännityksen takia. Eilen käytiin tyttöjen kanssa väriestejuoksussa (joka oli MIELETTÖMÄN SIISTI KOKEMUS!!) ja sen jälkeen bailattiin railakkaasti aamuun asti, sillä minä otan ja lähden Oulusta kuudeksi viikoksi. No minne? No Maltalle!

Lähdetään ihanan Mirkkusen kanssa työharjoitteluun enkunkieliseen päiväkotiin. Lapset on alle 5-vuotiaita ja siellä keskitytään paljon kuvataiteeseen - ei siis vois olla yhtään passelimpi meille, kun molemmat on kuviksen sivuaineilijoita. Käytännön osaamisesta en mene vielä takuuseen, mutta nytpä met opitaan! :)

En tajua. Tätä on puoli vuotta odotettu ja se päivä on täällä nyt. Minne se aika meni? Apua!! Onneksi tähän alkukesään on jo mahtunut niin kovin paljon, niin niitä huonoja mutta aimo annos hyviäkin juttuja. Tulevat kuus viikkoa menee varmasti ihan mielettömän nopeaa, mutta me nautitaan varmasti ihan täysillä kelta-sinisestä merimaisemasta, lämmöstä ja siitä, että meille on annettu niin hieno mahdollisuus päästä laajentamaan meidän osaamista. KÄÄÄÄÄÄKK!!

Mä koitan päivittää tätä ahkerasti reissun päältä, on sitte ittekkin kiva katella jälkeen päin, mitä on tullut toilailtua. :)

Nyt kämppään viimeiset silaukset, matkalaukkuun viimeiset kamat ja unta palloon, herätys ois klo 03:00... Voyage voyage!



P.S. Kävin kattoon sen päiväkodin kotisivuja ja kuvista näin, että siellä melkein kaikilla on kiharat hiukset. Oon siis menossa omieni pariin, vihdoinkin! :D

Ei kommentteja: