sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Wish you were here

Eräs anonyymi [hmhmhm! (; ] kävi esittämässä postaustoiveita, joista yks oli coverpostaus. En oo tehny niitä pitkään aikaan, koska en oo kauheesti ehtiny mitään biisejä harjoittelemaan ja ei oo ollu fiilistä. Jotenki tuntunu nääki niin turhalta ja ku alkaa kuunteleen tarkemmin niin ärsyttää tuo epäpuhdas laulu ja kaikki.

Sqyää.

Ehkä voisin mennä ens vuonna laulutunneille. Oppis paremmaks. Laulaminen on yks maailman parhaista asioista, siitä tulee niin hyvä olo. Ehkä hauskinta on laulaa ihan itsekseen, mutta esiintyminen tuo kunnon boostia itsetunnolle. Esiintymistilaisuuksia ei oo tullu pitkään aikaan, ehkä siksi halutti myös tehdä tää video. Ja tää on mun juttu, haluan olla tässä hyvä, parempi ja ois ihan siistiä olla jopa paras :D

Lauluhan on Pink Floydin Wish you were here, joka on niitä ensimmäisiä kitaralla oppimiani kappaleita. Aattelin et tän videoiminen on ihan pikkukeissi mutta ei, oon kuvannu kolmena päivänä ja aina alottanu ainaki viistoista kertaa alusta, ku tulee joku törkeä moka. [Ehkä toi intro ja komppi muutenki aiheuttaa pieniä haasteita ja riskejä tällaselle sunnuntaisoittajalle, köhköh... :D] Tässä tulos, saatoin tuulettaa kameran sammutettuani vähän!

Tää on kaikille niille, joita mulla on ikävä. Ja niille, joilla on kans ikävä jotakuta. ♥


Kiitos anonyymille ihanista ehdotuksista! ♥ Onko muutkin sitä mieltä, että coverpostaukset kuuluu tänne? Jos on, haluaisitteko heittää jotain biisiä treenattavaksi? Onko muista postausehdotuksia? :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

laulaminen on kyl tosi kivaa. :) laittelehan toistekin näitä jos bongaat jonku toisenki näppärän laulun!