keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

En oo pitkään aikaan kirjottanu tänne. Kirjotan nyt kaikkea randomia, jotta sais vaan tekstiä joskus tännekki. Haluaisin jotain potkua, koska tän blogin pitäminen nyt kuitenkin on ihan kivaa.

Elämässä ei vaan oo kauheasti ollu kirjottamisen aiheita. Oon viettäny pari viimeisintä viikkoa kassan takana, eikä siitä kauheesti stooreja irtoa, sen oon tehny jo ajat sitten. Sen verran voisin kesäduunista mainita, et se on ihan ookoo. Monotonista, mut ookoo. Siellä on onneks kivoja työkavereita ja kun homma on tuttua, en oo ressiperseenä oikeastaan yhtään. Ikäviä on ne päivät, jolloin asiakkaat on päättäneet jäädä kotiin ja minä pyörittelen peukaloita. Tämä korjaantunee ens viikolla, kun juhannus tulee...

Anriikka lähti kaukomaille. Nyt täällä on ihan tyhjää, varsinkin kun verrataan siihen, miltä täällä näytti vielä hetki sitten:


Nyt kaikki noi kamat on poissa ja jäljellä on tilaa. Noh, nyt mulla on tilaa makoilla tuolla sohvalla ja katsella telkkaria, jos siltä tuntuu :D Mutta on mulla jo vähän ikävä.

Last.fm:ssä tuli kymppitonni täyteen. Kuuntelin tuolloin The Nationalin High violet -albumia ja lueskelin Imagea (jonka tuhlauspäissäni päätin tilata vuodeksi, jee!). Soundit oli ihanan rauhallisia ja tummia, muistuttivat jotenkin niistä ajoista, kun tommosta musiikkia kuului Anriikan huoneesta. 


Ai että tuo kuulostaakin hyvältä, niin hyvältä.

Tänään vietän vapaapäivää. Aion kokata itselleni avokadopastaa ja mennä illalla Mirkun kanssa kattoon Great Gatsbya. Oon myös leikitellyt ajatuksella salitreenistä, saunasta ja piiiiitkistä venyttelyistä kotosalla. Tekis hyvää kaiken istumisen jälkeen. Sit oltais huomenna kipeitä, mut ei se haittaa, se ois hyvää kipuilua.

Tulis jo sunnuntai, pääsis Kajaaniin serkun rippijuhliin ja Anuliinaa moikkaan. Ja tulis jo juhannuskin, sais tytöt koolle. Näitä ootellessa siis!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

niitä sun cover-videonpätkiä vois tulla pitkästä aikaa :) kesäteemasta tms.

sit jotai kertomusta sun mielestä kesän must-jutuista jne. ü

Sanna kirjoitti...

Kiitos ehdotuksista, noi kuulostais tosi hauskoilta! :))))