sunnuntai 18. marraskuuta 2012

TUL:n välinevoimistelun mestaruuskisat Haukiputaalla

En muista, et miten paljon oon puhunu mun ammoisesta voimisteluharrastuksesta täällä blogissa, mutta jos en aiemmin oo maininnut, niin aloitin voimistelun 5-vuotiaana ja lopetin noin 15-vuotiaana. Sen jälkeen kävin vielä joissakin Kemissä järjestetyissä kisoissa rajatuomarina, mutta sen jälkeen en ollut nähnyt voimistelua oikeastaan mistään muusta tuutista kuin MM-kisojen livestreamilta sekä kuvina Maton reunalta -blogista.

Sain Johannalta kuulla, et Haukiputaalla järjestettäis kisat marraskuussa ja mä päätin sinne lähteä. Kaveria en saanut seuraksi, mutta ei se haitannut menoa, sillä tuttuja tuli vastaan ja ystävällisiä tuntemattomiakin.

Photobucket
Kisakatsomo

Jännitti ihanasti, kun näin Jatulin aulassa lämmitteleviä voimistelijoita. Kutkutti, kun kuuluttaja pyysi joukkueita järjestäytymään esittelymarssia varten. Sit pärähtää vanha tuttu Darude soimaan taustamusiikiksi ja mua meinaa naurattaa - ei vissiin oo löytyny pitkiin aikoihin mitään uutta hyvää marssimusiikkia :D

Ja sit ne kisat alkoi... ja se oli niin ihanaa, niin ihanaa! Muistin sen, kun laitettiin hiuksia kisakatsomossa, meikattiin ja lämmiteltiin ja panikoitiin viime hetken hätäpaniikit. Sen hiuslakan tuoksun (ja määrän!!) sekä paljettien kimalluksen. Kaikkea sitä oli yhä enemmän, kaikki oli niin hienoa. Ja kaikki oli niin pirun taitavia.

Photobucket
(jos tiedätte joukkueen ja seuran, kertokaa ihmeessä, nää oli ihania!)

Photobucket
JNV / Viola, 14-16 v.

Photobucket
Rantaperkiön Isku / Vivos, 12-14 v.

Photobucket

Itse menin kannustamaan Kemin Innon Xinimoita, joita mun entinen joukkuekaveri valmentaa, sekä Oulun Naisvoimistelijoiden Fenyesiä (kaimalle terkut, hyvin te veditte!!).

Photobucket
Kemin Into / Xinimat, 14-16 v.

Photobucket
(tätäkään en muista, joukkuetta ja seuraa etsintäkuulutetaan! :D)

Ihan mieletön päiväreissu. Arvatkaa vaan, haluttaisko nyt mennä itse vielä matolle! Jos koulu antain myöten, menisin varmaan Fenyesin kans treenaamaan, on toi sen verran ihana laji. 

Photobucket

Loppukuvassa vielä leima sekä entisen joukkueen joukkuesormus. Sitriinit, olitte ihania ja parhaita! ♥


4 kommenttia:

crush kirjoitti...

Tankotanssin alottamisen jälkeen oon alkanu katteleen kaikkia voimistelujuttujakin, ihan mieletöntä miten sellaset ihan pikkusetkin menee ihan sykkyrälle miten päin tahansa ja venyttää jalkansa vaikka solmuun pään päälle suunnilleen!:D Oispa päässy joskus itekin harrastaan jotain liikunnallista pienempänä, niin ois vähän urheilutaustaa helpottamassa. Harmi vaan ettei metsän keskeltä päässy harrastuksiin liikkuun ja vaikka lenkkeiltyä ja hiihdettyä tuli senkin edestä, niin silti just venyttelyt on jääny ihan minimiin ellei jopa nolliin liikkumisten jälkeen... Parikymppisenä on aika tuskallinen taival yrittää alkaa venytellä, haaveena ois päästä spagaati ja nyt oon melkein joka ilta venytelly jonkun aikaa joka suuntaan. Tosi turhauttavaa kun lattiaan on joku puol metriä matkaa sivu spagustakin, ois niin helpottavaa tankoilun kannalta ellei ois ihan näkkileipä:D
All in all, joukkuevoimistelu näyttää niin siistiltä kun kaikki taipuu ja pelaa tosi hyvin yhteen, oispa päässy kokeileen joskus!

Anonyymi kirjoitti...

Joko sä olet saanut valmiiksi sen hiuspostauksen suunnittelun?<:

Sanna kirjoitti...

ritu: ei varmana oo helppoo alkaa venymään parikymppisenä, siispä jäätävät rispektit sulle kun moiseen oot ryhtyny! pysy sinnikkäänä, se spagu menee viel joku päivä lattiaan (;

ano: anteeksi, en oo kerenny :< plus kuvien ottaminen on vaikeeta, kun oon koulus aina valoisen ajan ja kotona kuvausvalo on mitä huonoin... koitan tehdä sen, kunhan ehdin!

Anonyymi kirjoitti...

Oranssipukuset Turun Jyry-Cowahit (: