torstai 23. helmikuuta 2012

Hyvä päivä

Tämä viikko on ollut täynnä hyviä päiviä, ja tänään oli jälleen yksi sellainen. Osasin herätä jo puoli seitsemältä (viimeinen kuukausi on mennyt melko lailla klo 10.15 alkavilla luennoilla tai sitten vapaapäivillä, siksi aikainen herätys oli iso juttu), meikki onnistui, laitoin kivat korvikset ja tunsin oloni kovin pirteäksi, värikkääksi ja ihan vallan nätiksikin.

Photobucket
Epätoivoinen ajastinkuvanottoyritys - ehkä joskus opin.

Koulussa oli tiedossa ensin keramiikkaa neljä tuntia ja sitten musiikkia muutama tunti laulun, säestsysharjoitusten ja pianotuntien merkeissä.

Photobucket

Pääsin ekaa kertaa elämässäni kokeilemaan dreijaamista ja se oli aivan mielettömän jännää! Ensin se savimöykky piti paiskata kiinni drejaan, sitten siirtää keskelle drejaa ja sitten muotoilla. Se muotoilu ei mennyt ihan niin kuin suunnittelin; luonnoksissa oli kaunis karahvi ja pyöreä maljakko, mutta luonnokset jäivät lähinnä kauniiksi ajatukseksi taitojen puuttuessa. Noh, ehkä jos ton kuviksen otan sivuaineeksi ja harjoittelen, osaisin tehdä moisen.

Photobucket
Essi dreijaa

Photobucket

Illalla mentiin sitten porukalla Marikan luo Tupperware-kutsuille. Ostopakkoa ei ollut, mutta koska olen tähän mennessä kuorinut vihannekset juustohöylää käyttäen, sallin itselleni laadukkaan kuorimaveitsen. Niin ja kolme mehujäämuottia. Oon haaveillu sellasista lapsesta saakka, ja nyt päätin Mirkun kans ostaa puoliksi kuuden kappaleen setin. En malta odottaa, että pääsen kokeilemaan jugurtin, kokiksen ja appelsiini-mangomehun jäädyttämistä.... Sain myös arvonnassa yhden juomapullon sekä vieraslahjaksi eväsrasian. Kaupan päälle tuli maailman paras seura ja Marikan kokkaukset. Tosiaan, jos eräs Marika kutsuu teidät Tuppereille, niin kannattaa mennä: se leipoo maailman parasta mielenterveyskakkua aka mutakakkua ja tekee ihanaa lämminsavulohitahnaa patongin päälle ja ja ja...

Että semmosta. Loppuun vielä kuva Alposta. Se sanoi syksyllä, ettei osaa poseerata, mutta me ollaan niin kovia ottaan kuvia koulussa, että Alpostakin on kouliintunut varsin salonkikelpoinen malli:

Photobucket

Huomatkaa Alpon viitta, joka on sen omaa käsialaa.

P.S. Mun luokkakaverini Mirkku eli Ero-Mire eli Mymme eli Mirva on alkanut pitää blogia kaverinsa Even kanssa, käykää katsomassa! :))

1 kommentti:

xoxomymmeve kirjoitti...

ihan mahtavia nää kuvat! toi lähikuva essin dreijaamisesta varsinki! tähän viikkoon on mahtunu niin paljon hyvää! :) -mymme