sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Loppuviikko




Perjantai: Viimeinen harjoittelupäivä. Vyötärölleni taisi kiertyä tusina käsiparia ennen lähtöä. Voi niitä veijareita. Illalla Anriikan luo lukemaan Tatri Pemmistä eli Petri Tammista sekä Nukeen KISSin Paulin 60 v. bileisiin. Siellä oli kamalia miehiä. Nelivitosessa sai olla rauhassa.

Lauantai: Rauhallinen aamu Cage & Fishin lakifirmassa, jossa kaikki taistelee rakkauden puolesta. Sitten kamat kasaan ja Essin ja Alpon kanssa Kalajoelle. Mentiin yhteen taloon, joka on yleensä tyhjillään. Sytytettiin kynttilöitä, tehtiin hyvää ruokaa ja katsottiin porukalla telkkaria herkkuja syöden. Ja kävin kylvyssä vaaleansinisessä ammeessa, ah autuutta. Alpo soitti pianoa puoleenyöhön asti, minä ja Essi käperryttiin sohvan nurkkiin, suljettiin silmät ja kuunneltiin. Väliin Alpo lauloi saameksi kirjoittamiaan kappaleitaan. Ah, sitä autuutta.

Sunnuntai: Heräsin monesti, mutta annoin itselleni luvan nukahtaa uudelleen. Lopulta kiskoin itseni ylös, aamiaisseurana kuuma Earl Grey. Lopulta kaveritkin kömpi peiton mutkasta ja otettiin pari matsia muistipeliä. Kotimatkalla valittiin automerkit itsellemme, Alpo voitti 15 Toyotalla + 10 Volvolla, Essi tuli toiseksi 18 Volkswagenilla ja minä hännänhuippuna 0 Kialla + 9 Audilla.

Kävin myös hakemassa Anriikalta capon, jonka annoin sille tiistaina synttärilahjaksi. Tiedän, olen hyvä sisko, vien vaikka tuhkat pesästä.

Ei kommentteja: