keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Wienin wahwistuksen wierailu

Joo, tässäpä ystäväni Gerlinde aka Gerlie!

Photobucket
Älä erehdy, hän ei ole Punahilkka, vaikka kokeileekin jotain ko. hahmoon viittaavaa päälleen gränsenin Ginassa.

Tapasin Gerlien mun viimeisenä iltana Brumissa (josta en oo muuten vieläkään julkaissu yhtään kuvaa saati sanonu halaistua sanaa... u wanna hear?). Puhuttiin vähän couch surfingista ja aattelin et Gerlie on aika cool tyyppi, joten kutsuin sen puolitosissaan sitten meille sohvasurffaamaan. Onneks suunnitelmat kävi toteen!

Gerlie tuli sunnuntaina iltapäivällä, ja me ajeltiin meille v*tun hikisellä sitikalla. Syötiin, asetuttiin ja juteltiin hetki kuulumisia, sitten haettiin Anriikka töistä. Ja kysynpähän vaan, että missä välissä Keminmaasta on tullu joku sademetsä, hä?? Vettä tuli enemmän ku Esteriltä ja saavista yhteensä... Noh, Keminmaan vanha kirkko ukkosella ja Rungius-vitsit oli kuitenkin melko hyvää settiä. Illalla katottiin Burleski ja istuttiin yömyöhään terassilla nautiskellen Gauloiseista, Malibusta ja kauniin valoisasta Skandinavian kesäyöstä. Eksoottista.

Seukki aamuna piti kuitenkin herätä ennen kasia soitteleen PSOASille, josko niillä olis mulle kämppää. Suuta kuivas ja ääni oli käheä. Sain kuitenkin yhden tarjouksen ja painuin takas pehkuihin. Mentiin shoppaileen tosiaan Rajalle ja katsastaan Kemin satama.

Photobucket

Photobucket

Illalla mentiin grillikotaan Millalle, paistettiin makkaraa ja juteltiin lepposia. Sitten saunottiin...

Luulisi, että kun vie itävaltalaisen saunaan, niin siinä on paljon kerrottavaa tavoista ja muista ja vieraiden ihmettelyä. Kissan paskat, Gerliehän siinä neuvoi meille, miten saunotaan! Se on kasvanut kuulemma maatilalla, ja niillä on kotona sauna (jota ne käyttää about kyenen kertaa vuodessa, mutta kuitenki). Kokeilkaapa seuraavalla saunakäynnillä pudistella/pyörittää ku lassoa peflettipyyhettä katon rajassa rajusti. Löylyt maksimoituu ja tuntuu aika siistiltä.

Saunan jälkeen oli hyvä tanssia letkajenkkaa pyyhkeet päällä Loituman Ievan polkan tahtiin.

Joo. Meillä oli ihan hullun kivvaa. Ja sain kutsun Wieniin! Mietittiin, että jos mulla on rahaa, lähden ens keväänä katsoon krookuksia ja aurinkoa pääsiäisen aikaan. :)

Photobucket

Huomenna Ouluun, oon aivan räjähtämäisilläni jännityksestä!!!! Palataan huomenna!

Ei kommentteja: