perjantai 17. toukokuuta 2013

Och sommaren är här ♥

Kesä tuli yhdessä yössä. Yliopistopäivän jälkeen pakkasin laukkuun kirjan, musiikkia ja vettä ja lähdin pyörällä naapuripuistoon ottamaan aurinkoa. Puut oli varkain alkaneet vihertää, pensaissa liversi linnut. Joka paikassa tuoksui kesä: ruohoiset kädet, siideri, tervatut veneet satamassa ja aurinkovoide. Makasin viltillä ja tuijotin taivaalla lipuvia pilviä. Himosin jäätelöä, ja Anriikan saapuessa Hailuodosta mentiin Tuiraan jätskikiskalle.


 Jätskikiskalta tarttui eka jätskitötterö tälle kesälle, maultaan mangomeloni. Istuttiin patosillan luo naatiskelemaan ja yhtäkkiä portaita juoksee joku tyttö ylös - Katja! Oli ihanaa nähdä pitkästä aikaa, sovittiin treffit ennen Katjan Kazakstaniin lähtöä.

Loikoiltiin puistossa vielä pari tuntia, sitten piti lähteä kauppaan. En oo vieläkään sinne asti päässyt, tulin piipahtaan tässä koneella. Koneen vieressä oli lämpömittari, joka kertoo mun makkarin lämpötilan:


Hellurei ja hikiset tunteet, jippiii... :D

1 kommentti:

Ellu kirjoitti...

Täälläkin on jo ihan kesä! Meidän parvekkeella oli eilen koko päivän 27 astetta lämmintä, vaikka siinä ei oo edes laseja! :D