sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Business kitchen day

Sain taannoin Facebookissa kutsun Business kitchen day -tapahtumaan. Siellä tarjolla oli melko autenttisia etnisiä ruokalajeja pieninä annoksina edulliseen hintaan. Tapahtuma houkutteli vielä enemmän, kun mun entinen kämppis oli siellä myös nykyisten kämppistensä kanssa myymässä nepalilaista ruokaa (joka oli muuten parasta kaikista).

 photo kitchen_zps5de48054.jpg

Tarjolla oli nepalilaisen ruuan lisäksi kahta erityyppistä kiinalaista, indonesialaista ja korealaista ruokaa. Leivoksiin en perehtynyt niin paljon, sieltä olisi saattanut löytyä venäläisiäkin herkkuja. Maistoin korealaisesta keittiöstä Anskun kanssa kanaa sweet chili -kastikkeessa sekä friteeratun porsasvartaan, nepalilaisesta tulista kanakasvisjuttua ja perunakeittoa ja kiinalaisesta keittiöstä keitettyjä nuudeleita, kanapallon ja wood ear mushrooms. Viimeisenä mainittu näytti yksinkertaisesti niin kummalliselta, et oli pakko maistaa. Ja ei se oikeastaan maistunut edes millekään, enemmänkin se sienten rakenne oli hassu.

 photo cupcake_zps1b75afb1.jpg

Ja entäs sitten se jälkkäri... cupcakes, joita sai itse koristella. Ja koristeet oli tehnyt itse eräs nainen käsityönä. "It's my hobby." Ei muuta ku hatunnosto, oli niin upeita ja herkullisia cupcakeja! Ajattelin itse kokeilla joskus tehdä noita, jos vaikka onnistuis tuo voi-sokerikuorrute... c(:

Hellettä piisaa, eikö? Ihanaa, eikö? Mun iho on hitusen vaan punoitellut, mutta nyt se on yön aikana hälvennyt. Eikä ulkonakaan ole tänään niin lämmin. Otan iisisti tänään tuolla auringossa. Pitäis keskittyä huomiseen matikan didaktiikan tenttiinkin... huoh. Se ja kaks ryhmätyötä pitäis viimeistellä, sitten ois valmista!

Ei kommentteja: