maanantai 14. toukokuuta 2012

Shitbrix book

Mun piti tehdä tää postaus jo au pair -aikoina, mutten saanut kuvia tuolloin. Nyt ne on täällä!

Sain siis Millalta, Anriikalta ja Riikalta taannoin Englantiin lähteässeäni läksiäislahjaksi oman Naamakirjan. Kirjoitan kaikki jutut ja kuvat tässä teillekin. Nää kuvat ja jutut muutti mun surun kyyneleet ilon kyyneleiksi ja hävyttömäksi röhönauruksi, kun matkustin yöjunalla Helsinkiin ja tuntiessani ikävän kouristuksia pienessä sinisessä huoneessani.


"Ympärillä samat naamat
ne naamat joista mä tykkään"

Vai tykkäätkö? Toivottavasti, sillä tämä juhlapainos on koottu juuri sinun ympärilläsi pyörivistä naamoista! Tämä on NAAMAKIRJA, ja sen kulttuuriarvo voisi olla suurempi, mikäli Facebookia ei olisi. Asiaan.

Huomaat tuttujen kasvojen seassa ehkä jotkin vieraatkin kasvot, kenties hänen, jota et koskaan huomioinut missään bileissä? Muistele sitä sitten. Elämä on vähän sellaista, että parhaat suolakalat tarjoillaan kerran. Myös huonot, mutta niitä nyt ei kaipaa kukaan. SIISPÄ; rattoisia hetkiä tämän kirjan parissa, ja kun se loppuu, sitä pitää sinun itse jatkaa hyväksi näkemälläsi tavalla! VOILAA!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Tämä on Riikalta:

Ihana Sannainen, Brittien tuleva kissanainen ja disco matador! 

Harmottaa niin julmetusti, kun en päässyt läksiäisiin. Masentuisin, ellen tietäis näkeväni sua vielä. Vasta viimeisen vuoden aikana ollaan opittu tuntemaan paremmin, mutta onneksi näin lopulta kuitenkin tapahtui. Mulla on ollut sun kanssa todella hauskaa ja toivon sulle kaikkea hyvää reissuillesi!

Joten anna englantilaisen merituulen sekoittaa niitä ihania kiharoita, mene seisomaan sateeseen, anna brittipojan aksentin sekoittaa sun pää ja aiheuta kaaos keskellä katua. Joudu noloon tilanteeseen, jolle voit myöhemmin nauraa. Laula. Vastaanota tuntemattoman hymy hymyllä. Älä kadu mitään. Ja mene naimisiin prinssi Williain kanssa ja aiheuta hoviskandaali. Elä, näe ja koe. Syö, juo ja maista. Kuuntele, tunne ja kosketa. Suuntaa kohti uusia seikkailuja!

Nähdään taas! ♥ 

Millan avulla Åbosta käsin:

Riikka

Photobucket
(Tekijän huom: Anriikka, Riikka, minä ja Milla)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

HYVÄÄ RALLIA SULLE!

Photobucket

Alussa voi tuntua paskamaiselta lähteä, mutta mission päätyttyä tuskin kadut päivääkään! Älä siis anna murheen painaa, täällähän me rakkaat ollaan, hauskinta on se että pääset uusiin seikkailuihin! En voi edes kuvitella miten jännältä Enklannin lentoasemalla näyttää. Mutta yksi neuvo minulla on: ystävysty kaikkien kanssa jotka sen arvoisilta vaikuttavat! Se on tärkeintä. 
T: Anriikka

"Life is what happens while you're making other plans." 

-Joku viisas ihminen-

Ja mää en oo hyvä näissä jutuissa.



Ai että et. Olet paras. Olette kaikki. Tää kirja on ihan paras, noudatin joka ikistä neuvoa, jonka annoitte, ja reissuhan oli elämää suurempi ja upeampi. Miksi en oo lukenu tätä useammin? 

Miksen noudata näitä neuvoja ihan joka ikinen päivä myös täällä Oulussa?

Minäpä noudatan näitä sitten heti huomenna Turussa!!!!

Ei kommentteja: