sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

OLO 60 v. vuosijuhla

Eilen pääsin sitten prinsessailemaan oikein olan takaa! Heräsin klo 10:19 Mirkun tekstariin, jossa luki: "Kutkuttaa!!" Alettiin vaihtamaan kutkutustekstareita kuten meillä monesti ennen kemuja on tapana. Tiedossa oli siis meidän ainejärjestön eli OLOn (entisen Pedon) 60-vuotisjuhla.

Hoidin kauneuttani rituaalinomaisesti melkeinpä koko päivän. Vaivannäkö oli kyllä sen arvoista, ilta oli nimittäin yksi parhaimmista ikinä; suoraan wanhojen ja yo-juhlien kanssa samaan kategoriaan!

 photo kasvot_zps3fd18eba.jpg
Meikin tein itse, hiukset taiteili Anriikka (kiitos vielä ♥)

 photo koko_zps09edb144.jpg
Mekon löysin Nelly.comista, laukku Monsoonista (lahja Steffiltä UK-ajoilta) ja korvikset Iberolta


 photo mirkunkaa_zpsc6dc571b.jpg
Mirkunkin mekko oli Nellyltä ja me saatiin illan aikana hirveästi kehuja. Ollaan aika karkkeja, eikö? c:

 photo plaseeraus_zps980556f0.jpg

Juhlat alkoi klo 18:00, mutta oltiin siellä jo hyvissä ajoin. Nähtiin dekaanin ja yliopiston rehtorin tervehdykset ja siirryttiin saliin. Saatiin onneks Mirkun kans istua vastakkain ja samaan pöytään oli osunut muitakin tuttuja. Syötiin ihanaa ruokaa, kuunneltiin hienoja puheita ja naurettiin todella paljon. Oli sitä viiniä ja avecia ja muutakin lasissa, mutta ei liikaa. Oli niin kevyt, iloinen ja hieno juhla, toivon et joskus mun häät olisivat yhtä hauskat!

 photo pusut_zpsa5eadd9e.jpg

Loppuillasta ei jaksettu enää olla kunnolla. Piti höpöttää aika paljon kaiken sen muodollisuuden jälkeen. Kyllä siellä höpötti meidän tohtorikin, eli etiketin mukaan mentiin (kai)... :D Narikkadiskon jälkeen siirryttiin Gloriaan loppuillaksi tanssimaan lisää. Siellä soi niiiiiiin hyvät biisit, me tanssittiin ihan sikana! Meillä oli todella hauskaa ja oltiin kaikki todella hienoja, meiltä tultiin monesti kysymään et miksi meillä on niin hienot asut vai onko kaikki muut vaan alipukeutuneita. :D

 photo miu_zpsc63dae86.jpg

Alkuviikon kiireiden keskellä en ehtinyt juuri ollenkaan ajatella näitä juhlia. Oli ihanaa tajuta siellä paikan päällä - ja myös tänään - että oon ollut mukana upeissa juhlissa, joita tuskin tulen enää myöhemmin kokemaan. Niin hieno kokemus, oli kyllä kaiken rahan ja väkertämisen väärti juttu. Ja oli vieläpä Mirkun 21-vee synttärit. Onnea vielä siis OLO ja Mirkku!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tosi nätskä mekko. :) osaaks kertoo noista nellyn kokoasteikoista? pienempi vai isompi asteikko? olis juhlamekko hakusessa ja houkuttais tilata.

Sanna kirjoitti...

Hei taas! :D Kiitti, tykkään itsekin mekosta ihan sikana. En osaa kyllä kauheesti antaa kokoasteikosta 100% luotettavaa vinkkiä, sillä itse tilasin mekon kokoa XS (??!!) ja olen 163 cm pitkä ja paksuudeltani omasta mielestäni kokoa M. Kannattaa katsoa sitä vaatteen kohdalta löytyvää mitta-asteikkoa/kuvaa ja mittailla jotain omaa vaatetta ja sit vertailla mittoja, näin mäkin löysin mahdollisimman sopivan koon :)

Haidi kirjoitti...

vouh toi vihree sopii sulle niiin hyvin!!!

Sanna kirjoitti...

kiitos heidi! :)